Een uniek, innovatief
entertainment kanaal

TVC & Youtube wordt minder effectief

Mensen kijken steeds minder TV-reclames. Ze zappen weg, doen iets anders of spoelen door als het opgenomen is. De Youtube-commercials aan de andere kant worden algemeen als irritant gezien. Veel streamingsdiensten zoals Netflix vertonen geen reclame mogelijkheden, dus NozzleTV is de beste investering.

Tussen de ogen

Tankende mensen zijn een hele goede doorsnede van de bevolking en het grote voordeel van NozzleTV is dat je de onverdeelde aandacht hebt  van de gemiddelde Nederlander. Of het nu gaat om streamingsdiensten, supermarkten,  internet- of telefonieaanbieders, auto’s, frisdranken, of snacks gaat; als merk kom je binnen op het juiste moment met de juiste boodschap en ongebreidelde aandacht.

Studio NozzleTV

Of je nu veel of weinig ervaring hebt met het maken van commercials, wij bieden een team van strategen, creatieven en producers die klaarstaan om je te helpen het juiste format te vinden.

De impact van tankstations

Tanken is het eerste contactmoment met je klant. De omgeving van een tankstation is natuurlijk een kakofonie van borden en beelden die proberen de aandacht van de consument te trekken maar eigenlijk zijn het er te veel geworden. Mensen zien ze niet meer. Met NozzleTV bereik je de klant precies op het juiste moment, op een leuke en entertaining manier. 

1 miljoen bezoekers

Nederland telt ruim 4000 tankstations waar dagelijks ca. 1 miljoen unieke bezoekers komen. Dat is heel veel exclusieve aandacht tijdens het tanken.

Ons doel is om binnen een jaar 200 locaties te hebben, wat betekent dat er een effectief (en intensief)  bereik is van 30.000.000 automobilisten per jaar.

Tanken nooit meer saai

We weten uit onderzoeken dat tanken als zeer saai wordt ervaren en ook dat mensen vooral naar het tankpistool kijken tijdens het tanken. Dat is interessant.

Met NozzleTV is tanken nooit meer saai en is er altijd wat te beleven.

 

Studio NozzleTV

De creatie van een campagne is van groot belang. Of je nu veel of weinig ervaring hebt met het maken van commercials. We hebben een team van strategen, creatieven en producers klaarstaan om je te helpen het juiste format te vinden.

Maatwerk en advies

Concepting Op aanvraag
Doorplaatsing NozzleTV App Op aanvraag
In-store ondersteuning * Op aanvraag
Outdoor promoties * Op aanvraag

* o.v.b. goedkeuring tankstation exploitant

Ontwerp en creatie

Advertentie, op basis van bestaand materiaal * € 350
Advertentie, maatwerk € 750
Commercial, op basis van bestaand materiaal * € 950
Commercial, maatwerk € 1900

* deze bedragen zijn een indicatie voor portrait 1080 x 1920 pixels

Wil je meer informatie?